galerij beestenmarkt deventer

Ontwerp houtconstructies

Steeds meer opdrachtgevers zijn op zoek naar een partner die voldoet aan de contracteisen van deze tijd. Met Meerdink Winterswijk als leverancier heeft u een partner die het volledige ontwerp- en bouwproces voor zijn rekening wil nemen. De ruggengraat van ons bedrijf vormen onze deskundige en zeer ervaren vakmensen voor wie geen ontwerp onmogelijk is. Bij het ontwerp van onze houtconstructies heeft Meerdink Winterswijk het hele bouwproces geheel in eigen beheer.
Wij ontwerpen, berekenen, tekenen, bouwen en plaatsen desgewenst de houtenconstructies indien mogelijk, in de door u gewenste specificaties. Al onze projecten worden desgewenst driedimensionaal uitgewerkt tot een compleet 3D-model.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Ruim 25 jaar ervaring

Meerdink Houtconstructies, uw ervaren partner voor al uw houtconstructies! Duurzame houtconstructies zijn mooi en duurzaam, en worden meer en meer toegepast in de bouw. Meerdink is een specialist in het leveren van hardhout constructies op maat voor zowel de grond- weg en waterbouw als de woningbouw. Meerdink heeft ruim 25 jaar ervaring met constructies als galerijen, vlonders, bruggen,steigers, geluidswanden, hekwerken e.d. Onze constructies leveren en plaatsen wij voornamelijk in Nederland, Duitsland, Engeland en België.

Deskundigheid

De ruggengraat van ons bedrijf vormen onze deskundige en zeer ervaren vakmensen welke alle mogelijke constructies kunnen bouwen. Graag adviseren wij u (als architect, ingenieur of aannemer) op het gebied van toe te passen houtsoorten met haar eigenschappen, constructiemethoden en mogelijke detaillering.

Twijfelt u nog over de toepasbaarheid van hardhout? Neem dan contact met ons op.

Flickr foto feed