Houten specials voor grond- weg- en waterbouw GWW

Hout voor jouw GWW-project. Keurig op tijd, perfect op maat op de bouwplaats geleverd.

Omdat Azobé door haar enorme buigsterkte en stijfheid grote krachten kan trotseren, zeer duurzaam is en bestand is tegen insecten en rot, is Azobé perfect voor de GWW. We engineeren, zagen, bewerken en prefabriceren daarom bijna dagelijks Azobé hout voor de grond- weg- en wegenbouw. We maken Azobé brug-onderdelen, Azobé sluisdeuren, Azobé draglineschotten, Azobé kiel- en kimblokken, Azobé meer- en funderingspalen, Azobé keggen en veel meer! Compleet, in iedere oplage, just in time en desgewenst zelfs compleet prefab op de bouwplaats geleverd. Laat ons weten wat je zoekt en we doen een voorstel!

Zoek je (prefab) oplossingen voor je project in de grond- weg en wegenbouw (GWW)?

Top! Wij maken het! Vraag Robbert om een offerte of de mogelijkheden!

Robbert de Metter
Robbert de Metter

Azobé (prefab) brugdelen op maat

Ben je op zoek naar Azobé funderingspalen, Azobé brugdekken, Azobé dekplanken, Azobé brugliggers of andere brugonderdelen voor je project? Dat is onze specialiteit! Bij onze houtzagerij kun je terecht voor alle Azobé-onderdelen voor je brug, áls het maar een beetje uitdagend is! We kunnen je helpen ontwerpen, zagen, schaven, bewerken of zelfs compleet voor je prefabriceren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte Azobé brug-onderdelen!

De kracht van Meerdink voor grond- weg en waterbouwers

Al meer dan honderd jaar leveren we maatwerk hardhout uit onze eigen zagerij. Door ons ambacht continu te ontwikkelen, volop te focussen op duurzaamheid en elke dag te zoeken naar wat beter kan, kunnen we vandaag het volgende beloven:

 1. Onze engineers, zagers, houtbewerkers en monteurs kunnen je product perfect prefabriceren
 2. We zijn secuur, zodat maten, gaten en vormen altijd kloppen
 3. We kunnen snel en veel leveren dankzij een enorme voorraad Azobé
 4. We hebben een eigen zagerij met ervaren zagers, schavers, frezers en houtbewerkers
 5. We leveren elke maat op maat, van klein tot héél groot
 6. We hebben een betrouwbaar transportnetwerk voor just in time levering op locatie
 7. We denken mee, een uitdaging vinden we altijd mooi
 8. We hebben een Achterhoekse mentaliteit. Daar ku’j van op an.

De kracht van Azobé voor grond- weg en waterbouwers

Hoewel we ook andere houtsoorten als Douglas bewerken, zijn we gespecialiseerd in het bewerken van Azobé hardhout. Azobé hardhout is dé houtsoort voor het bouwen van GWW-specials als brugonderdelen, sluisdeuren, draglineschotten, meer- en heipalen, liggers, keggen, remmingwerken, damwanden, gordingen, kielblokken, kimblokken en veel meer. De belangrijkste redenen daarvoor:

 1. Sterk: Azobé hardhout is een van de sterkste houtsoorten ter wereld en heeft een hoge dichtheid en sterkte. Azobé is daarom ideaal voor het bouwen van grote en robuuste bouwwerken in de GWW die bestand zijn tegen zware belastingen en grote overspanningen.
 2. Duurzaam: Azobé hardhout is een van de meest duurzame houtsoorten ter wereld, waardoor het bestand is tegen slijtage en weersinvloeden. Een GWW-bouwwerk van Azobé hardhout gaat tientallen jaren mee en heeft weinig onderhoud nodig.
 3. Bestand tegen insecten en rot: Azobé hardhout heeft van nature een hoge weerstand tegen insecten en rot, waardoor het minder onderhoudsgevoelig is dan andere houtsoorten. Hierdoor is het zeer geschikt voor bouwwerken in de GWW die blootgesteld worden aan vochtige omstandigheden.
 4. Bewerkbaar: Ondanks de hardheid van Azobé hardhout, is het hout goed  door ons te bewerken. Dat maakt het heel veelzijdig materiaal waar we alle kanten mee op kunnen. Daag ons dus lekker uit met je project!

Vraag ons om informatie of een offerte!

Vraag Robbert om een offerte of de mogelijkheden van Azobé-hout voor bruggen, draglineschotten, funderingspalen, liggers, keggen, sluisdeuren, remmingswerken, damwanden, gordingen, kielblokken, kimblokken, meerpalen en andere specials! Ook met andere Azobé producten op maat, helpt hij je graag!

Robbert de Metter
Robbert de Metter

Start typing and press Enter to search