Uitdagende houten specials voor de carrosseriebouw

Hout voor jouw carrosserieproject. Compleet geprefabriceerd en keurig op tijd geleverd.

Azobé – het hout dat we het meest verwerken – is duurzaam, vochtbestendig, niet glad en vooral erg sterk. We maken daarom regelmatig specials voor carrosseriebouwers die gespecialiseerd zijn in opleggers. We maken vooral opleggervloeren op maat, maar zijn altijd in voor andere uitdagingen! Laat ons weten wat je zoekt en we doen een voorstel!

Zoek je hout voor je opleggervloer?

Top! Wij maken het! Vraag Robbert om een offerte of de mogelijkheden!

Robbert de Metter
Robbert de Metter

De kracht van Meerdink voor de carrosseriebouw

Al meer dan honderd jaar leveren we maatwerk hardhout uit onze eigen zagerij. Door ons ambacht continu te ontwikkelen, volop te focussen op duurzaamheid en elke dag te zoeken naar wat beter kan, kunnen we vandaag het volgende beloven:

 1. Onze engineers, zagers, houtbewerkers en monteurs kunnen je product perfect prefabriceren
 2. We zijn secuur, zodat maten, gaten en vormen altijd kloppen
 3. We kunnen snel en veel leveren dankzij een enorme voorraad Azobé
 4. We hebben een eigen zagerij met ervaren zagers, schavers, frezers en houtbewerkers
 5. We leveren elke maat op maat, van klein tot héél groot
 6. We hebben een betrouwbaar transportnetwerk voor just in time levering op locatie
 7. We denken mee, een uitdaging vinden we altijd mooi
 8. We hebben een Achterhoekse mentaliteit. Daar ku’j van op an.

De kracht van Azobé voor de carrosseriebouw

Hoewel we ook andere houtsoorten als Douglas bewerken, zijn we gespecialiseerd in het bewerken van Azobé hardhout. Azobé hardhout is ideaal voor het maken van opleggervloeren. De belangrijkste redenen daarvoor:

 1. Sterk: Azobé is een zeer sterke en harde houtsoort, die bestand is tegen zware belastingen en slijtage. Dit maakt het ideaal voor gebruik als laadvloer, omdat het de belasting van zware ladingen kan dragen zonder te breken of te beschadigen.
 2. Duurzaam: Azobé is zeer duurzaam en bestand tegen rot, schimmel en insecten. Dit betekent dat het zeer lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor gebruik als opleggervloer.
 3. Weerbestendig: Azobé is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen en vochtigheid. Hierdoor kan het worden gebruikt als laadvloer voor vrachtwagens en andere voertuigen die buiten worden gebruikt.
 4. Antislip: Azobé heeft een natuurlijk antislip oppervlak, waardoor het veilig is voor het laden en lossen van zware en gladde ladingen.

Bring it on!

Lange lengtes, spannende deadlines, lastige vormen, complexe engineering, precieze prefabricage… Hoe uitdagender jouw Azobé-vraag, hoe mooier wij het vinden! Vraag Robbert om een offerte of de mogelijkheden van Azobé-hout voor een laadvloer op maat! Ook met andere Azobé specials, helpt hij je graag!

Robbert de Metter
Robbert de Metter

Start typing and press Enter to search