Houten specials voor de offshore-industrie

Constructiehout snel, in elke oplage, perfect op maat en just in time op de bouwplaats geleverd.

Omdat Azobé bestand is tegen zout water, extreem sterk is en zeer duurzaam, maken we zeer veel specials voor de offshore-industrie. We maken Azobé inlays, Azobé zadels, Azobé support blocks, Azobé draglineschotten, Azobé voor buikdenningen, Azobé wiggen, Azobé pijlerconstructies, Azobé keggen, Azobé klemmen, Azobé werkdekken, Azobé wrijfhout, Azobé stophout, Azobé transportblokken voor windmolenfundaties, Azobé buisrekken, Azobé pijprekken en veel meer! Laat ons weten wat je zoekt en we doen een voorstel!

Zoek je constructiehout voor je offshore-project?

Top! Wij maken het! Vraag Robbert om een offerte of de mogelijkheden!

Robbert de Metter
Robbert de Metter

Azobé en Douglas inlays en oplegklossen voor offshore-projecten

Onze hoogwaardige Azobé en Douglas inlays/ versterkingsplaten en oplegklossen worden op maat gemaakt in onze eigen zagerij om perfect te passen bij jouw constructie. Gemaakt van duurzaam Azobé- of Douglass-hout zijn ze bestand tegen de zware omstandigheden op zee, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de offshore-industrie.

Bij iedere special werken we nauw samen met onze klanten om de best mogelijke oplossing te vinden voor hun specifieke behoeften. Investeer in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van jouw offshore-constructies met onze op maat gemaakte Azobé inlays/ versterkingsplaten en oplegklossen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je project te bespreken.

De kracht van Meerdink voor offshore-constructies

Al meer dan honderd jaar leveren we maatwerk hardhout uit onze eigen zagerij. Door ons ambacht continu te ontwikkelen, volop te focussen op duurzaamheid en elke dag te zoeken naar wat beter kan, kunnen we vandaag het volgende beloven:

  1. We zijn secuur, zodat maten, gaten en vormen altijd kloppen
  2. We kunnen snel en veel leveren dankzij een enorme voorraad Azobé
  3. We hebben een eigen zagerij met ervaren zagers, schavers, frezers en houtbewerkers
  4. We leveren elke maat op maat, van klein tot héél groot
  5. We hebben een betrouwbaar transportnetwerk voor just in time levering op locatie
  6. We denken mee, een uitdaging vinden we altijd mooi
  7. We hebben een Achterhoekse mentaliteit. Daar ku’j van op an.

De kracht van Azobé voor offshore-constructies

Hoewel we ook andere houtsoorten als Douglas bewerken, zijn we gespecialiseerd in het bewerken van Azobé hardhout. Azobé is een houtsoort die van nature zeer sterk en duurzaam is en daarom perfect is voor gebruik in de offshore-industrie. De belangrijkste redenen op een rij:

  1. Weerstand tegen zout water: Azobé is van nature bestand tegen zout water en rot niet, wat het hout uitermate geschikt maakt voor gebruik in de offshore-industrie waar het hout constant in contact staat met zeewater.
  2. Hoge sterkte: Azobé hardhout is een van de sterkste houtsoorten ter wereld en heeft een hoge buigsterkte en stijfheid. Hierdoor is het hout bestand tegen zware belastingen en kan het de constructies in de offshore-industrie dragen.
  3. Duurzaamheid: Azobé is een zeer duurzame houtsoort die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Dit maakt het hout ideaal voor gebruik in offshore-constructies, waar duurzaamheid en weinig onderhoud van groot belang zijn.

Waarom Azobé voor offshore constructies?

Duurzaamheid en kracht vormen de kern van offshore constructies. Daarom is er één houtsoort die uitblinkt in prestatie en betrouwbaarheid: Azobé. Bij Meerdink begrijpen we de unieke eisen van de offshore industrie en daarom bieden wij Azobé als de beste keuze voor jouw projecten op zee.

Waarom is Azobé zo bijzonder? Allereerst is het een natuurlijk hardhout met uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. In de zwaarste offshore omstandigheden trotseert Azobé moeiteloos de krachten van de natuur. Stormen, golven en zout water hebben geen vat op dit sterke hout.

Maar Azobé biedt meer dan alleen duurzaamheid. Het is ook een houtsoort die zich leent voor maatwerk en complexe constructies. Bij Meerdink hebben we decennialange ervaring in het bewerken en prefabriceren van Azobé constructies voor offshore projecten. Onze ambachtslieden zijn experts in het engineeren, zagen en vormgeven van Azobé tot hoogwaardige bouwelementen, zoals brugdelen, sluisdeuren en draglineschotten.

Met Meerdink en Azobé haal je vakmanschap in huis. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie zorgt ervoor dat jouw offshore constructies voldoen aan de strengste normen en eisen. Bovendien dragen we bij aan een duurzame toekomst, omdat Azobé een milieuvriendelijke keuze is als natuurlijk hernieuwbaar materiaal.

Kies voor de beste partner in offshore houtoplossingen. Kies voor Meerdink en Azobé. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw offshore projecten naar een hoger niveau kunnen tillen met ons hoogwaardige en duurzame Azobé hout.

Vraag ons om informatie of een offerte!

Vraag Robbert om een offerte of de mogelijkheden van Azobé supportblocks/steunblokken, Azobé draglineschotten, Azobé zadels en Azobé inlays op maat! Ook met andere Azobé specials, helpt hij je graag!

Robbert de Metter
Robbert de Metter

Ook deze houten specials leveren we aan de offshore-industrie!

Omdat Azobé bestand is tegen zout water, extreem sterk is en zeer duurzaam, maken we zeer veel specials voor de offshore-industrie. Naast Azobé inlays maken we bijvoorbeeld ook Azobé zadels, Azobé support blocks, Azobé draglineschotten, Azobé voor buikdenningen, Azobé wiggen, Azobé monopiles, Azobé pijlerconstructies, Azobé keggen, Azobé klemmen, Azobé werkdekken, Azobé wrijfhout, Azobé stophout, Azobe transportblokken voor windmolenfundaties, Azobé buisrekken, Azobé pijprekken en veel meer! Laat ons weten wat je zoekt en we doen een voorstel!

Start typing and press Enter to search